Daan Huizing – TOUR PLAYER GOLF VLOG #14: Open de Bretagne – European Tour – 29-06-2021
Neem een kijkje achter de schermen op de European Tour met mij, Daan Huizing, en mijn caddie Timothy Lazet tijdens het spelen op de open van Bretagne van afgelopen week.

Samen met Timothy maak ik de serie TOUR PLAYER GOLF VLOG om een “Inside the ropes” inkijkje te geven in ons leven op de European Tour. Dit is de enige échte vlog van een Nederlandse golfer op de European PGA Tour, en biedt dus een exclusief beeld achter de schermen. Het is mijn doel om een vaste waarde en WINNAAR op de European Tour te worden. Volg mijn journey van dichtbij, SUBSCRIBE je op mijn kanaal!

Wij willen meer laten zien over mijn golfspel, golf swing, de banen waar we spelen, de voorbereiding die ik draai voor een toernooi, de reizen die we maken, de samenwerking tussen speler en caddie, maar ook de EMOTIE die bij het spelen op de Tour hoort. The Good, the Bad, the Ugly; we willen zoveel mogelijk aspecten laten zien!

Ben jij een golf fan, of vindt je het gewoon gaaf om te zien hoe het leven als professioneel golfer op de Tour eruit ziet? Wil je mijn journey van dichtbij meemaken? Subscribe je dan op mijn kanaal, like onze videos, en laat in de comments weten welk aspect je graag zou willen zien!

Volg mij ook op mijn andere social media channels:

– Instagram:
– Facebook:
– Twitter:
– LinkedIn:

Gebruikte muziek:

“Tenetrunner – Fortuna” is under a Creative Commons (CC BY 3.0) license

Music promoted by BreakingCopyright:

“Scandinavianz – Sameland” is under a Creative Commons (CC BY 3.0) license.

Music promoted by BreakingCopyright:

“Danlsan – Longing” is under a Creative Commons (CC BY-NC-SA 3.0) license.

Music promoted by BreakingCopyright: U

Recent Content

error: Content is protected !!